Život poslije života
  • Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija
  • Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija
  • Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija
  • Rekonektivno iscjeljivanje i rekonekcija
 
Anđeli i duhovni vodiči  
 

Dolazeći proteklih godina na radionice s anđelima Zdenke Andrijić, događale su se neobične zgode. Mislim da je najveće bogatstvo kada napokon spoznamo da su ta nevidljiva bića tu pokraj nas i čekaju da nam pomognu. Od toga da nam čuvaju parkiralište pa do svega drugog što nam zatreba. Samo ih treba zamoliti i zahvaliti. Dobila sam imena za 4 moja anđela kojima se svakoga dana obraćam za pomoć i zaštitu.
Ime mog duhovnog vodiča još uvijek ne znam. Pokušala sam ga, od anđela, saznati na radionici. Ime koje mi je Zdenka rekla, međutim odnosi se na osobu koja sada živi, i važna je za moj ovozemaljski duhovni razvitak. I kao takva, na određeni način, jest moj duhovni vodič. No, smatra se da su naši duhovni vodiči osobe koje su nekada davno živjele na zemlji i čija je reinkarnacija završena. Anđeli pak, nikada nisu bili u ljudskom tijelu i nemaju zemaljska iskustva.


Proteklih godina kada su me počeli privlačiti duhovnost i anđeli, puno se toga zanimljivog dogodilo. Male radosti koje su gotovo uvijek potvrđivale upletenost neviljivih bića u moj život, a koje sam ja, umom, pripisivala slučajnosti.
Mnoge smo takve sitne radosti zajedno dijelili na radionicama kod Zdenke. Tih radionica više nema, ali naša druženja s anđelima i sve lijepo što nam se s njima događa, sada dijelimo na radionici s našom dragom Stellom.
Počeli smo iskrena srca i zato smo na tim radionicama nagrađeni lijepim porukama.
Kao što sam već napisala, anđele još uvijek ne vidim. Rijetko, rijetko samo u auri i to kao nepravilna, proširena, aura na ramenu.
Ja ih čujem. Kako?
Nisam dugo vjerovala da čujem anđele, jer sam bila uvjerena da nemam tu sposobnost. Dakako, bila sam u grču i zatvorena za takva iskustva. A onda sam odjednom, na radionicama, počela primati poruke. U glavi sam jednostavno čula neke rečenice koju se bile namijenjene drugim osobama. Rečenice nisu imale slijed riječi kakav ja upotrebljavam, stoga nisam ni razumjela što zapravo čujem. Međutim, kada se ono što koncentrirani čujete podudara s onime što čuju i drugi, onda je to ipak nešto... Onda su to poruke, ili odgovori na pitanje, koja mentalno postavlja osoba u našem anđeoskom krugu. I tako je počelo... Sve češće sam čula poruke koje su, kada sam ih glasno izgovorila, bile slične porukama koje su primali i drugi. Imale su isti smisao, a osoba je u njima pronalazila odgovore koji su je zanimali. I još je nešto zanimljivo! Kada je poruka prenesena onome tko je treba čuti, ja bih je jednostavno zaboravila. Ne kompletan smisao, nego redoslijed riječi. Jer, ponavljam, to nisu bile moje rečenice, nego anđeoske poruke. I slobodno možete reći da tu nema nikakve mudrosti! A ja ću odgovoriti da ste u pravu.
Nema velike mudrosti vezane uz anđele. Tu su pokraj nas, najčešće nezaposleni i čekaju naš poziv. Sami se neće nametati. Naši anđeli čuvari uvijek su kraj nas, čak i ako ih ne zovemo. No, u trenucima životne ugroženosti, a još nije vrijeme za naš odlazak u drugu dimenziju, pomažu i nepozvani...

Na početku mojih druženja s anđelima svakodnevno sam ih molila da mi pokažu znak svoje prisutnosti. Ali, nikakvog vidljivog odgovora nije bilo... ipak! Već nakon nekoliko mjeseci vidjela sam među cvijećem na balkonu-ptičje pero. Čudila sam se ovom bijelom peru. Neobično je, i gotovo nemoguće, da ptica tom mjestu na balkonu izgubi pero. Ono jednostavno nije trebalo biti tu, a bilo je. Da, nakon toga sam saznala da upravo anđeli u našem fizičkom svijetu tako pokazuju svoju prisutnost. Vjerujte da je moje iznenađenje bilo veliko jer su moje molbe anđelima bile uslišane!

A onda jednog jutra, opet izneneđenje.
Skeptici i cinici će reći da to nije ništa drugo negoli igra svjetla. A ja ću reći da su me anđeli ponovno od srca razveselili. I to je to. Na fasadi kuće u kojoj stanuje moja draga prijeteljica, neobičan prizor.

Kliknite za veliku sliku Kliknite za veliku sliku Kliknite za veliku sliku

Kako anđeli ispunjavaju iskrene želje doživjela sam i u travnju 2012.
Do sada sam pročitala jako puno knjiga o duhovnosti, životu poslije smrti, anđelima. Neke od njih od srca preporučujem u Duhovnoj biblioteci.
Među pročitanima, uz "Vrijeme anđela" i "Kuglice od zlata" Zdenke Andrijić, posebno mjesto imaju i knjige Lorne Byrne. "Anđeli u mojoj kosi" neobična je biografija još neobičnije žene. Knjiga u kojoj se upoznajete s autoričinom teškom sudbinom ali i djelovanjem anđela i arkanđela koji su u njenom životu od prvog dana. Za početnike zanimljivo, ali ne i za one koji traže više. I onda sam, valjda uz pomoć anđela, otišla bez velikih očekivanja na "amazon.com" i pronašla Lorninu novu knjigu "Stairway's to Heaven". Ta je knjiga svojim porukama na mene puno snažnije djelovala. Pročitala sam je bez daha i, svakome tko je želio slušati, pričala o onome što sam saznala. Prošlo je od tada gotovo godinu dana. Čitala sam i dalje puno e-knjiga koje jeftinije kupujem preko interneta. I onda sam slučajno (da li ???!!! naravno da ne!) u amazon.com upisala ime Lorne Byrne. I ugodno se iznenadila vidjevši da ima novu knjigu "A Message of Hope from the Angels". Nastavak znate. Odmah sam je kupila i čuvala na svom ipadu. Za uskrsne blagdane na Krku, u miru sam je pročitala. I zaželjela Lorni uputiti neko pismo, neku poruku. Zahvaliti za lijepe misli i nadu koju donosi u svojim knjigama.
Bila sam, iskreno rečeno, pomalo zavidna ljudima koje ona susreće u Dublinu ili drugdje po svjetu gdje je zovu i gdje zatim, skromna kakva jest, donosi spokoj i smirenost. Mislila sam da je, upoznati Lornu, za mene nemoguća misija. Ali, moji anđeli nisu tako mislili. Knjigu sam pročitala na Uskrsni ponedjeljak. Već u utorak na službeni e-mailu, na moje zaprepaštenje, stiže poruka Naklade "Ljevak ". Ni manje ni više nego da Lorna Byrne dolazi u Zagreb. O moj dragi Bože! Ne mogu vjerovati! Poskočila bih od ushićenja, ali ne mogu, u redakciji sam. Iako znam da mi kolegice i kolege ne bi zamjerili. Ne mogu glasno i do kraja pokazati svoje oduševljenje...
Zovem nakladnika i javlja se draga Lidija, osoba koju ne poznajem. Ali imam potrebu sve joj ispričati o zbivanjima oko Lorne i najavljujem da ću doći snimati njeno potpisivanje knjiga. Naime, Naklada "Ljevak" u međuvremenu je prevela "Stube prema nebu" i Lorna tim povodom dolazi u Zagreb. Sada dolazi i ono najvažnije. Lidija, vrstan profesionalac i draga osoba, tada me pita bih li željela sudjelovati u druženju s Lornom Byrne i njenom agenticom Jean u Makronovi u Ilici. Odgovor znate... I bila su to dva neobična dana u druženju s Lornom i anđelima...
I na moju veliku radost vidjela drage ljude koji su me svojim prisustvom na druženju s tom sitnom ženom jako razveselili. Ali me je još više razveselilo što sam među publikom vidjela i osobe koje nikada na takvim druženjima ne bih očekivala. Ali, čuli su svoje anđele i odazvali se njihovom pozivu, bili dio nesvakidašnjeg ozračja i pozitivne energije.
I na radost mnogih, prisustvovala sam trenutku kada je Lornina agentica Petri Ljevak osobno darovala treću knjigu
"A Message of Hope from Angels". S velikim nestrpljenjem čekamo i ovaj prijevod kao i ponovni dolazak Lorne Byrne u Zagreb.

Kliknite za veliku sliku
Kliknite za veliku sliku
Kliknite za veliku sliku
Kliknite za veliku sliku
 
 
 
© Ljiljana Saucha, 2012.
  e-mail: info@ljiljanasaucha.com